010 - 263 06 70


  

Over ons

Hoe klanten naar ons kijken

Deskundig, betrouwbaar, gedegen, nauwgezet, vriendelijk, proactief. Dat zijn typeringen die onze klanten aan ons geven. Wij zijn zeer goed ingevoerd in de financiële en fiscale wet- en regelgeving en weten dit te vertalen in mogelijkheden voor onze klanten. Maar we wijzen klanten en relaties ook op de onmogelijkheden. Want niet alles kan en mag. 

Binnen de wet- en regelgeving zoeken we wel naar wat wèl mogelijk is. Want het is jammer om kansen en mogelijkheden te laten liggen. Daarover gaan we graag met u in gesprek. Kent u ons (nog) niet, dan maken we eerst kennis met elkaar. Vrijblijvend en tot niets verplicht. Wat is uw vraag of vraagstuk, waarmee kunnen we u helpen? Is er een klik en wat zijn uw en onze verwachtingen?

 

Ad Versluis, Kitty van Roon-Huisman en Marco de Pee
 Ad Versluis, Kitty van Roon-Huisman en Marco de Pee

 

Onze passie

Onze passie is om eigenzinnigheid via vakmanschap om te zetten in rendement voor onze cliënten.

 

Onze historie

Huisman Administratie & Belastingen BV bestaat al sinds 1992, opgericht door Wil Huisman. Sinds 2002 zijn we gevestigd op ons huidige adres aan de Koddeweg 29 in Rotterdam-Hoogvliet. Centraal in het Rijnmondgebied en niet ver van de stad Rotterdam.


Thuis in de medische wereld

Vanaf het begin hebben we een specialisatie in mensen met een vrij beroep, met name medici. We kennen deze branche erg goed en geven onze cliënten gericht advies, zowel zakelijk als privé. Daarnaast adviseren wij bedrijven met specialisaties in de medische sector.


MKB

Maar de medische wereld is zeker niet het enige gebied waarin wij opereren. Ook binnen het mkb hebben we een gevarieerde klantenkring, zoals handels- en expeditiebedrijven. Veel van onze cliënten staan wij al vele jaren bij met raad en daad.


Onze dienstverlening

Onze  dienstverlening strekt zich uit over een breed terrein, of het nu gaat om het voeren van de administratie, het opstellen van jaarrekeningen, het doen van de fiscale aangiften, advisering op fiscaal gebied of het beoordelen van contracten. Voor zeer specialistische vragen of voor een second opinion kunnen wij onder andere gebruik maken van de specialisten van de Fiscount Adviesgroep B.V. Ook onderhouden wij goede contacten met andere deskundigen binnen ons netwerk, om u op bijna alle terreinen van dienst te kunnen zijn.

Kijk hier voor een overzicht van onze diensten en dienstverlening »


Internationaal

Internationaal zijn wij aangesloten bij GMNI, (www.gmni.com), een netwerk van financiële en fiscale specialisten die wij in veel gevallen ook persoonlijk kennen en waarmee wij in voorkomende gevallen snel kunnen schakelen.


Meer weten?

Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Dan nodigen wij van harte uit om contact op te nemen en wij gaan graag het gesprek aan.

 

Tel. 010-263 06 70

E-mail: info@huismanbv.nl

 

Adres & Route

Bezoekadres
Koddeweg 29
3194 DH Hoogvliet

Postadres
Postbus 943
3160 AC Rhoon

Contactgegevens
Telefoon: 010-263 06 70
E-mailadres: info@huismanbv.nl
KvK-nummer: 24334327