010 - 263 06 70


  

Family Office: financiële planning en vermogensregie

Als ondernemer bouwt u vermogen op, binnen uw onderneming en ook daarbuiten. U wilt zorgvuldig omgaan met dit kapitaal. U hecht veel waarde aan een goed beheer van uw vermogen. Voor nu en voor later. Binnen ons 'Family Office' bieden wij u de begeleiding en de hulp die u zoekt.

Wij zorgen voor het juiste vermogensinzicht, we begeleiden u en uw familie bij het maken van afgewogen keuzes en we helpen u bij het vastleggen van de gemaakte afspraken. We zorgen desgewenst voor regie als het gaat om contacten met de notaris of andere specialisten. 

 

 

 

Wij begeleiden veel families en hun bedrijven 

Dit betreft het voeren van de administraties, het samenstellen van de jaarrekeningen en het verzorgen van de diverse aangiften. Wij bieden daarnaast het hele scala aan diensten en services op het gebied van financiën en fiscaliteit. Maar we kijken indien gewenst ook naar de relaties binnen de familie. Welke afspraken zijn er en wat kan beter? Wij helpen u uw groei in goede banen te leiden en helpen u later ook bij een overstap van 'groot naar kleiner'. Daarbij hoort een goede financiële planning en vermogensbeheer. 

 

Onze sterke punten:

  • Het ontzorgen van u als ondernemer en uw familie,
  • Compleet pakket aan financiële, fiscale en juridische begeleiding,
  • Regie en inzicht in uw vermogen en in zaken als schenkingsmogelijkheden en vermogensplanning,
  • Alert en makkelijk benaderbaar,
  • Toegewijd en onafhankelijk,
  • Advies op maat en continuïteit.

 

Missie

Onze missie is om onze kennis op financieel en (fiscaal-)juridisch gebied in te zetten om uw inzicht en regie over uw vermogen te optimaliseren.

 

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Wij helpen u graag verder.