010 - 263 06 70


  

Financieel en juridisch advies

De wereld is een heel stuk juridischer geworden. Ook binnen uw zakelijke activiteiten spelen juridische aspecten een steeds grotere rol. Een onzorgvuldige vastlegging van gemaakte afspraken kan grote gevolgen hebben.

Of het nu gaat om een financiering, bedrijfsovername en bedrijfsopvolging, begeleiding bij de aanpassing  van de bedrijfsstructuur, het moet allemaal kloppen en bij u passen.

 

Wij kijken met u mee, ook naar de juridische kant van een vraagstuk

Onze mensen zijn doordrongen van het feit dat zaken juridisch in orde moeten zijn. Wij beoordelen overeenkomsten, adviseren over contracten en het vastleggen van afspraken en we kijken ook met u mee als er afspraken gemaakt worden binnen uw onderneming of binnen uw familie.

 

Samenwerking met juridische specialisten

Wij zijn geen advocatenkantoor, maar werken wel nauw samen met diverse juridische specialisten in ons netwerk. Daarom durven we gerust te stellen dat we u ook op juridisch gebied zeer goed van dienst kunnen zijn. Een voordeel kan bovendien zijn dat we niet als pure jurist naar een vraagstuk kijken, maar veel meer vanuit onze rol als adviseur. Dat kan leiden tot een net iets andere invalshoek die beter aansluit bij de dagelijkse praktijk.

 

Toekomstgericht

Veel werk is vastlegging en rapportage van het verleden, maar graag kijken wij met u vooral ook vooruit. Naast het bovengenoemde, denken wij aan:

 

  • toekomstige belastingverplichtingen
  • financiële planning

  • estate planning

     

Medische wereld

Voor vrijgevestigde medisch specialisten, huisartsen en tandartsen adviseren wij bij toe- en uittreding bij een maatschap of MSB. Wij kennen de praktijk en weten wat er speelt.

Bij diverse Medisch Specialiste Bedrijven hebben wij een controlersfunctie en staan het bestuur met raad en daad bij.

 

Meer weten

Neem contact met ons op.

We helpen u graag verder.