010 - 263 06 70


  

Relatiebijeenkomst over AI: over kansen en bedreigingen

AI of voluit Artificial Intelligence, helemaal 'hot' op dit moment. Dat 'AI' onze activiteiten en ons werk gaat beïnvloeden, is wel duidelijk. Maar hoe, dat is een goede vraag. Wat zijn de kansen en de bedreigingen? Welke effecten gaat AI in de praktijk hebben? Daarover organiseerden wij een bijeenkomst met onze relaties.

 

Inspirerende bijeenkomst

Het werd een inspirerende en ook gezellige relatiebijeenkomst over AI en fiscale actualiteiten met Pieter Struik van WebNL creative studios en Job Velthuizen van Ten Holter Noordam advocaten.

 

 

Ontwikkelingen rondom AI in de praktijk

Samen hebben we de ontwikkelingen omtrent AI in de praktijk bekeken. Pieter belichtte vooral de kansen en bedreigingen van AI en Job ging in op diverse juridische aspecten rondom AI. Beiden hartelijk dank voor deze informatieve middag! Samen met de relaties die langs konden komen, hebben we er een leerzame en gezellige middag van gemaakt!

 

 

 

 

 

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de onderwerpen die we op 30 mei hebben besproken? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op: tel. 010-263 06 70 of via e-mail: info@huismanbv.nl.

 


vorige pagina